FIVE SLICE PIZZA KOKSIJDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 690 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Five Slice Pizza Koksijde. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 20:52 Heel lekker, alleen heel lang moeten wachten.
20 aug 2022 om 7:15 2u moeten wachten op de pizza's. Na 1u belden we zelf naar het restaurant en kregen we de boodschap dat ze nog niet begonnen waren aan de bestelling, het zou zeker nog 45 min duren. De pizza's zelf waren aangebrand en zonder veel smaak. Jammer!
18 aug 2022 om 23:28 Lekkere pizza , bezorgtijd was wel 90 + min
14 aug 2022 om 22:07 1 uur later dan voorzien
14 aug 2022 om 20:39 Besteld en 18u als levertijd gekozen maar werd pas om 18u45 geleverd. Hadden cola gekozen maar kregen cola zero...
12 aug 2022 om 21:07 Cadeau en dessert van kidbox niet geleverd. Pizza wel lekker
12 aug 2022 om 20:05 30’ de retard. La personne qui nous répond au téléphone est peu professionnelle. Pain à l’ail sans mozzarella comme indiqué dans le menu. Tiramisu remplacés par des morceaux de pâte à pizza au sucre… 35€ à la poubelle. Je ne recommande pas du tout!
9 aug 2022 om 3:40 Heel lekker. Enkel: tiramisu besteld, betaald en niet gekregen.
5 aug 2022 om 22:02 Pizza was lekker. Kinderbox was teleurstellend.. enkel een pizza en watertje. Geen dessertje of verrassing. Pasta scampi was voornamelijk tomatenpuree-smaak. Tiramisu was grote teleurstelling.. enkel mascarpone met beetje speculoos.
5 aug 2022 om 21:23 Honteux! Commande passée à 18h26 pour une livraison à 19h15. Aucune nouvelle à 19h45 (après 5 appels sans réponse). Je me suis déplacé sur place; les pizzas n’étaient pas prêtes, le pizzaiolo m’a dit qu’il était surchargé, un maigre « désolé ».
4 aug 2022 om 21:15 Pizza top, pasta un gros zero
2 aug 2022 om 21:57 Een lekkere echt gevulde Black Pepper Angus pizza vandaag. Voelde het al aan de doos ... Lekker veel rundsvlees !